BANJA LUKA: Trudnica pokradena dok je kuhala ručak

Provalnik je usred dana upao u stan u banjolučkom naselju Starčevica te ženi u poodmakloj trudnoći iz hodnika ukrao torbu s novčanikom i dokumentima, pišu Nezavisne.

Kako saznaju, krađa se dogodila nedavno u Bulevaru vojvode Stepe Stepanovića u popodnevnim satima, a budući da tada obično ljudi dolaze s posla i borave u kući, ulazna vrata stana nisu bila zaključana.

Kako je ispričala opljačkana trudnica, koja nije željela da joj se otkriva ime, u trenutku krađe bila je u kuhinji, a lopov je pobjegao prije nego što ga je uspjela vidjeti.

“Dok sam pripremala ručak u kuhinji, čula sam ulazna vrata, a dok sam stigla do hodnika, vrata su bila širom otvorena. Vidjela sam da mi nedostaje torba, koja inače visi u hodniku. Ubrzo je suprug stigao s posla i pozvali smo policiju”, kazala je šokirana trudnica.

Ističe da ipak slučaj nije prijavila jer joj je rečeno kako mora osobno doći u stanicu i popuniti prijavu o izvršenju kaznenog djela.

“To smo i namjeravali učiniti, ali torba je ubrzo pronađena na prvom katu zgrade. Nedostajao je samo novčanik, a dokumenti koje obično držim izvan novčanika bili su tu”, kaže trudnica.

Dodaje kako joj je doktor propisao mirovanje i zbog zdravlja djeteta odustala je od odlaska u policiju i potragu za provalnikom./HMS/

Najnovije