BANJA LUKA: Produžen pritvor osumnjičenom za ubojstvo Slaviše Krunića

Vrhovni sud Republike Srpske produžio je pritvor Benediju Đukanoviću iz Banja Luke, koji je jedan od osumnjičenih za ubojstvo banjalučkog biznismena Slaviše Krunića i člana njegovog osiguranja Žarka Pavlovića, potvrđeno je Srni u ovom sudu.

“Rješenjem Vrhovnog suda produžen je pritvor Benediju Đukanoviću za još jedan mjesec i prema ovom rješenju pritvor može trajati do 12. siječnja 2020. godine”, rekli su u Vrhovnom sudu.

Dosadašnjom istragom je utvrđeno da su Benedi Đukanović i Željko Kovačević, koji je ubijen u razmjeni vatre sa Krunićevim obezbjeđenjem, direktni izvršitelji zločina.

Za sudjelovanje u ubojstvu osumnjičen je i Emilio Baldo iz Laktaša kojem je na teret stavljeno da je bio promatrač i dojavljivač tijekom izvršenja atentata, odnosno da je napadačima dojavio kada je Krunić krenuo kući.

Osumnjičen je i nekadašnji radnik “Sektor osiguranja” Rodoljub Gajić iz Banja Luke, kojem je na teret stavljeno da je ostalima pomogao u izvršenju zločina tako što je odavao informacije o kretanju i osiguranju Krunića.

Krunić i Pavlović su ubijeni, a vozač Goran Ilić teško ranjen 22. travnja u blizini imanja banja Lučkog biznismena u Glamočanima kod Laktaša.

Istraga o ubojstvu, kako su objavili pojedini mediji, privedena je kraju i optužnica u ovom slučaju najvjerovatnije će biti podignuta do 10. siječnja./HMS/

Najnovije

INZKOV ZAKON PREPUN PRAVNIH RUPA

Negiranje ratnih zločina na Stipića livadi i u Briševu bez kazne!

“Trebalo je pobiti ustaše u Briševu”; “Nek’ su platili glavom UZP-ovci na Stipića livadi” - ove dvije objave izazvale bi zgražanje u većem dijelu...