Hrvatski Medijski Servis

BANJA LUKA: Privedena maloljetnica s nožem u ruci u blizini štićenih osoba

Banjolučka policija uhitila maloljetnicu iz Petrova, na Ozrenu, koja je sinoć tijekom održavanja svečane inauguracije predsjednice Republike Srpske Željke Cvijanović s nožem u ruci krenula prema prostoru gdje su se nalazile štićene osobe, priopćeno je iz Policijske uprave Banja Luka.

O svim okolnostima obaviješten je tužitelj za maloljetnike Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka, prema čijim instrukcijama se poduzimaju daljnje mjere i radnje.

– Nakon ispitivanja maloljetnica je predata roditeljima u prisustvu organa socijalnog staranja, a rad na dokumentiranju navedenog slučaja je u tijeku – navodi se u priopćenju iz banjolučke policije.

Sve se dogodilo sinoć oko 18.00 sati, u ulici Bana Lazarevića u blizini Palate RS-a, gdje je bio postrojen počasni vod policije RS-a, koji je u prisustvu brojnih dužnosnika RS-a predao raport entitetskoj predsjednici uoči službenog preuzimanja dužnosti./Fena/HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte