BANJA LUKA Nenadu Suziću, bivšem ministru u vladi RS, predložen pritvor

Nenadu Suziću (69) iz Banjaluke predložen je pritvor zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo Obljuba s djetetom mlađim od petnaest godina.

Postupajući tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banjaluka, nakon ispitivanja osumnjičene osobe N.S. (69) iz Banjaluke, stavio je prijedlog za određivanje mjere pritvora Okružnom sudu u Banjaluci, prenose Nezavisne novine.

Iz Okružnog javnog tužiteljstva priopćeno je da je osumnjičeni spomenuto kazneno djelo počinio na štetu trinaestogodišnjakinje.

„Tužitelj je stavio prijedlog za određivanje mjere pritvora zbog postojanja osnovane bojazni da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogao ometati kazneni postupak utjecajem na svjedoke, te iz razloga izvanrednih okolnosti jer je riječ o kaznenom djelu za koje se može izreći kazna zatvora od deset godina ili teža kazna“, priopćeno je iz Okružnog javnog tužiteljstva Banjaluka.

O prijedlogu za određivanje mjere pritvora odlučit će Sudac za prethodni postupak Okružnog suda u Banjaluci./HMS/

Najnovije

KORONA-PANICI JE KRAJ?

I Lauc i Đikić se slažu – nema potrebe za brojanjem zaraženih

Broj pozitivnih PCR testova nije skroz pouzdan pokazatelj broja oboljelih od Covida-19, što se vidi po velikom nesrazmjeru broja potvrđenih slučajeva i umrlih u...