BALAŠEVIĆ U BOLNICI Srpski mediji javljaju da je imao infarkt

Beba Balašević koja vodi očeve stranice na društvenim mrežama zabrinula je njegove obožavatelje kada je objavila status u kojem piše da njezin otac Đorđe zbog bolesti mora otkazati koncert u Kragujevcu. Kako neslužbeno doznaje Blic Balašević je doživio infarkt miokarda, trenutačno se nalazi u bolnici te su mu ugrađeni stentovi. Pjevač se osjeća dobro i uskoro će biti pušten na kućnu njegu. 

“Dragi Kragujevčani i ostala ekipo koja bi došla večeras na koncert… Žao mi je što vas moram obavijestiti da se večerašnji koncert odgađa… Život nekad napravi planove bez nas i računa na naše razumijevanje i što nam drugo ostaje… Zdravlje je u svakom slučaju najvažnije i tu teško što bi moglo da se doda… Đole kaže da će donijeti liječničko uvjerenje ako bude potrebe, a ja sumnjam da ćete mu vi ikad tražiti”, napisala je Balašević i dodala da će za koji dan biti sve uredu.

Obožavatelje je zamolila za razumijevanje i strpljenje te poručila da će novi datum koncerta javiti za nekoliko dana.

Fanovi su ostavili komentare pune razumijevanja, a neki su se i zabrinuli. “S nadom da nije ništa ozbiljno. Želim Vam brzo ozdravljenje”, stoji u jednom od komentara dok su mu drugi poželjeli brz oporavak./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije