Bacio je kobru na ženu kako bi je ubio, a onda je napravio fatalnu pogrešku

Policija u indijskoj saveznoj državi Kerala objavila je u ponedjeljak da su uhitili muškarca za kojeg sumnjaju da je ubio svoju ženu tako što je pustio kobru u njezinu sobu nakon što je propao prvi pokušaj ubojstva s Russelovom ljuticom.

Istražitelji su naveli kako imaju dokaza da je 27-godišnji Sooraj bio u kontaktu s krotiteljem zmija te je gledao snimke sa zmijama na internetu. – Sooraj se dočepao iznimno otrovne Russelove ljutice u ožujku koji je ugrizao njegovu suprugu Uthru zbog čega se ona liječila u bolnici gotovo dva mjeseca – izjavio je policijski dužnosnik Ashok Kumar, prenosi Daily Mail. Uthra se još uvijek oporavljala u domu svojih roditelja kad se Sooraj dočepao kobre i bacio je na svoju suprugu koja je u tom trenutku spavala.

– Ostao je u istoj sobi kao i ona kao da se ništa nije dogodilo. Nastavio je sa svojom jutarnjom rutinom kada ga je alarmiralo vrištanje Uthrine majke. Odveli su je u bolnicu gdje su proglasili njezinu smrt – navela je policija.

Sumnju na 27-godišnjaka pala je kad se on samo nekoliko dana nakon smrti svoje žene pokušavao dočepati njezine imovine. Naime, Uthra dolazila je iz bogate obitelji i bila je imućna, dok Sooraj nije bio. S obzirom na veliki miraz s kojim je ona ušla u brak, zaključio je da mu je bolje ubiti je nego razvesti se.

Uhićen je baš kao i krotitelj zmija./HMS/

Večernji list

Najnovije

BEOGRAD

Sin srbijanske političarke skočio kroz prozor stana na petom katu

Stravična vijest stiže iz Beograda. Naime, 25-godišnji sin (J.I.) srbijanske političarke Sande Rašković Ivić, preminuo je nakon što je skočio kroz prozor stana u...