UFC

Australski borac izveo jedan od najbrutalnijih nokauta godine i oduševio šefa UFC-a

Australac Jimmy Crute na UFC Fight Nightu u Abu Dhabiju ostvario je 12. pobjedu u 13. borbi karijere svladavši Litvanca Modestasa Bukauskasa jednim od najbrutalnijih nokauta godine.

Okršaj u poluteškoj kategoriji trajao je samo dvije minute i jednu sekundu. Bila mu je to već osma pobjeda prekidom u prvoj rundi, a za nju je, potpuno zasluženo, dobio bonus za nokaut večeri.

Bukauskasa je prvo iz kontre pogodio desnim krošeom u bradu i pošteno ga uzdrmao. Uslijedio je aperkat, a zatim je protivnika srušio na tlo i nastavio ga udarati, a sudac je hitno prekinuo borbu.

Crute je prvo sjeo uz onemoćalog Litvanca kako bi se uvjerio da je s njim sve u redu, a zatim je preskočio ogradu kaveza i otišao pozdraviti šefa UFC-a Danu Whitea, koji nije skrivao oduševljenje viđenim.

Odmah su počele kalkulacije kako se nakon ovakve pobjede Crute jako približio borbi za pojas prvaka poluteške kategorije./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

NAKON OKLIJEVANJA TWITER IPAK REAGIRAO

Obrisan tvit bivšeg malezijskog premijera da muslimani imaju pravo ubijati Francuze

Twitter je nakon oklijevanja obrisao poruku bivšeg malezijskog premijera Mahathira Mohamada u kojoj je napisao da su 'Francuzi u povijesti ubili milijune ljudi, od...