'S NAŠE STRANE NEMA NIČEGA'

ATLETICO MADRID: Ne dovodimo Rakitića

Nogometni klub Atletico Madrid poručio je da ne namjerava na ljeto dovesti hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića iz Barcelone, odbacivši medijske špekulacije.

Novine Mundo Deportivo izvijestile su ranije tijekom dana, ne navodeći izvor informacije, kako je Atlético spreman dovesti Rakitića kojeg želi prodati Barcelona.

– S naše strane nema ničega, rekao je dužnosnik Atlética u telefonskom razgovoru za Hinu.

Posljednjih dana je, dok traje suspenzija španjolskog prvenstva zbog koronavirusa, Mundo Deportivo pisao i o interesu Milanu te Seville za Rakitića.

Glasnogovornici Barcelone i Milana su to nazvali medijskim špekulacijama odbivši ih komentirati. Rakitićev zastupnik je poručio da ne komentira medijske napise oko mogućih transfera.

Rakitić, 32-godišnji vezni igrač, s Barcelonom ima ugovor do ljeta 2021. godine a ranije je poručivao da ondje želi ostati što duže. Odigrao je 299 utakmica od dolaska u katalonski klub 2014. godine.

Od 13. ožujka se nalazi u svojoj kući u predgrađu Barcelone gdje individualno vježba dok u Španjolskoj traje izvanredno stanje./H/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

MEĐUGORJE 2020

HP Mostar tiskala prigodnu poštansku marku

Hrvatska pošta (HP) Mostar tiskala je izdanje prigodne poštanske marke „Međugorje 2020.“ s motivom Majčinog sela.Mnogobrojni su plodovi Gospinih ukazanja u Međugorju, a jedno...