Athletic: Real nikada nije produljio s igračem Modrićevih godina, ali…

Luka Modrić (38) na ljeto navršava 12 godina u Realu. S tim klubom je osvojio sve i postao njegova legenda. No ugovor s Realom završava mu za tri mjeseca i premda Modrić želi ostati, Real mu još ne nudi novi ugovor. Modrić je za Real odigrao 521 utakmicu, osvojio je tri španjolska i pet europskih naslova, a kao njegov igrač je uzeo i Zlatnu loptu.

Ali, ono što mu ne ide u prilog su njegove godine te to što je pod naletom mladih, potentnih igrača koje je Real doveo zadnjih godina postao rezerva. I to često ne prva rezerva. Modrić je ove sezone od nezamjenjivog postao onaj koji u prosjeku u prvoj postavi igra tek svako treću utakmicu. Od 41 utakmice Reala, Modrić je od prve igrao njih tek 17. Zato je Modrićeva budućnost, odnosno ima li je uopće u Realu, jedna od glavnih tema kada se govori o momčadi tog kluba nakon ljeta, piše Index.

O tome piše i Athletic: “Još se čeka sastanak Luke Modrića i uprave Reala. Modrić je slučaj bez presedana. Nikome nikada u Realu nije ponuđeno produljenje ugovora u tim godinama. Ali Modrićeve zadnje partije pokazale su da njegova magija nije gotova, a publika na Bernabeuu ga obožava.” Isti izvor dodaje da Modrić ima opcije i ako mu se Real zahvali na suradnji: “U tom slučaju bi otišao u neki drugi europski klub, pa onda u Ameriku. Te varijante su mu draže nego odlazak u Saudijsku Arabiju.”/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img