SIRIJSKI PREDSJEDNIK

Asad prekinuo govor, nije mu bilo dobro

Sirijski predsjednik Bašar al-Asad u srijedu je na nekoliko minuta prekinuo govor zastupnicima jer mu nije bilo dobro zbog niskog krvnog tlaka, nakon čega ga je normalno nastavio, objavila je sirijska državna televizija.

Govor koji je trebao biti održan oko podneva bit će prikazan na televiziji u cijelosti u 18:30 po mjesnom vremenu, prenosi Hina.

Televizija nije objavila druge pojedinosti.

“To je bila posljedica manjeg pada krvnog tlaka prije nego što je predsjednik normalno nastavio govor”, objavila je televizija.

Državni mediji ranije su tijekom dana najavili da će Asad održati govor zastupnicima nakon što su prošli mjesec održani parlamentarni izbori za koje oporba i neovisni promatrači tvrde da su farsa u zemlji kojom vlada stranka Baas.

Državni mediji rijetko izvješćuju o zdravlju 55-godišnjeg sirijskog predsjednika koji autoritarno vlada zemljom kojom gotovo deset godina bjesni rat u kojem su poginule stotine tisuća ljudi, a milijuni su prognani i raseljeni./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

ŠEF KLUBA ZASTUPNIKA HDZ- HNS BiH

LOVRINOVIĆ: Varaju nas od 1990. I kada bi formirali Vladu FBiH ništa ne bi napravili

Zastupnik HDZ-a u Zastupničkom domu Parlamenta Bosne i Hercegovine Nikola Lovrinović komentirajući neuspješne pregovore Dragana Čovića i Bakira Izetbegovića u vezi izmjena Izbornog zakona,...