!ZAVRŠENO SUĐENJE ZA UBOJSTVO DŽENANA MEMIĆA

ARIJANA MEMIĆ: Dabogda svijet propao ako ne bude pravde!

U Sudu Bosne i Hercegovine danas je nastavljeno iznošenje završnih riječi u slučaju ‘Mutap i drugi’. Presuda po pitanju smrti Dženana Memića bit će iznesena u naredni četvrtak. Njegova sestra Arijana Memić pozvala je cjelokupnu bh. javnost da obitelji pruži podršku na taj dan, istaknuvši i svoju ogromnu zahvalnost na činjenici da u osam teških godina nisu bili sami, izvještava N1.

“Teško nam je kako se bliži kraj i izricanje presude, ali vjerujemo da će pravda konačno pobijediti. Uz pomoć svih vas stigli smo ovdje gdje jesmo nakon skoro osam godina. Već imamo najavljene dolaske na izricanje presude, pozivam cjelokupnu javnost da bude s nama i da bude podrška. Dabogda svijet propao ako pravde ne bude!”, poručila je Dženanova sestra ispred Suda Bosne i Hercegovine.

Dodala je kako će svi detalji vezani za izricanje presude, a što je zakazano za naredni četvrtak u devet sati, biti objavljeni na stranici Pravda za Dženana Memića.

Medijima se obratio i Dženanov otac Muriz Memić, istaknuvši kako besmislenije završne riječi nikad u životu nije čuo, ali da je spreman podnijeti presudu kakva god ona bila./HMS/

spot_img

Najnovije

spot_img