Hrvatski Medijski Servis

ARAPI “POLJUBILI” VRATA ALUMINIJA Evo što je Pandža tražio od Novalića i Džindića

Navodni arapski investitori danas su “poljubili” vrata u Aluminiju. Takav razvoj događaja je rezultat nasilnog pokušaja federalnog premijera Fadila Novalića i ministra Nermina Džindića da se oragnizira sastanak s čelnicima ugašene mostarske tvornice.

Kako doznaje Ero.tel, Novalić i Džindić su već u petak poslali goste s Istoka u Mostar, a preko vikenda je razni savjetnici SMS porukama pokušavali dogovoriti sastanak u Aluminiju. Iako su čelnici Aluminija rekli kako je nemoguće organizirat ozbiljan sastanak u tome vremenskom okviru, spomenuti dvojac iz Vlade je bio uporan i nije želio odustati od planova koje su zacrtali. Rezultat svega je da su se arapski investitori danas pojavili u 11 sati u Aluminiju bez termina za sastanak.

-Danas je direktor Aluminija Dražen Pandža zatražio više informacija o samom investitoru, podatke o tvrtci i osobama koje dolaze u posjetu. Nitko do danas to nije dostavio Aluminiju. Očito je netko želio na silu organizirati sastanak, a na kraju je shvatio kako ništa od toga neće biti. Čelnici Aluminija su poručili kako do 7. listopada ne mogu primiti ovo izaslanstvo, a nakon toga imaju vremena koliko treba kako bi arapskim investitorima odgovorili na sva pitanja koja ih zanimaju. Nitko ni tu poruku u Sarajevu nije čuo – rekli su za Ero.tel sugovornici./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte