POBJEDA U REVANŠU

Antonio Plazibat strašnim nokautom u trećoj rundi stigao do pobjede

Najbolji hrvatski kickboksač Antonio Plazibat svladao je Tarika Khabbeza nokautom u trećoj rundi na Gloryjevoj priredbi. 

Plazibat je agresivnije krenuo u meč pokušavajući iskoristit fizičku snagu koju je dobio nabacivanjem dodatnih kilograma. To je jako dobro izgledalo i Marokanac je preživio nekoliko jako dobrih kombinacija koje bi mnoge srušilo, i to već u prvoj rundi.

U drugoj rundi puno je bolje radio prvu polovicu kad je nekoliko puta pogodio Marokanca, ali ovaj je ostao na nogama. Počeo je Khbabez izgledati bolje u drugoj polovici druge runde i iskorištavati to što je Plazibat slijedom velike mase sve umorniji, piše Gol.hr.

Nije Plazibat dobro kondicijski izgledao na ulasku u treću rundu, ali svu preostalu snagu je ubacio u jedan udarac za koji je bilo potrebno pronaći pravi trenutak. Pronašao ga je, Marokanac se otvorio, a Plazibatov desni kroše je odsjeo na njegovoj bradi.

Marokanac je najviše pokušao napraviti lijevim low kickovima i s time je poprilično usporio Plazibata koji se kretao sve lošije./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

ŠIROKI BRIJEG

Uskoro još bolji uvjeti za treniranje na stazi na Brigu

Najpopularnije mjesto za rekreaciju u Širokom Brijegu dodatno se uređuje. S ljepšim vremenom se osjetno poveća promet na stazi na Brigu. Brojnim rekreativcima i sportašima ovih...