ANP danas ponovno na dnevnom redu Vijeća ministara

Vijeće ministara Bosne i Hercegovine danas bi se trebalo izjasniti o Nacrtu godišnjeg nacionalnog programa (ANP). Ovo je deveti pokušaj predsjedatelja Denisa Zvizdića i ministrice obrane BiH Marine Pendeš da na dnevni red sjednice državne vlade uvrste ANP.

Zvizdić je za danas zakazao sjednicu VM BiH, a na čijem dnevnom redu se nalazi ukupno 76 točki, među kojima je i Nacrt godišnjeg nacionalnog programa Bosne i Hercegovine 2018.–2019. godine, piše Klix.ba.

ANP je predložen kao materijal iz nadležnosti Komisije za NATO integracijski proces Bosne i Hercegovine zajedno s Izvješćem o radu Komisije za NATO integracijski proces Bosne i Hercegovine za razdoblje od 1. prosinca 2018. do 1. srpnja 2019. godine.

Ovo je Zvizdićev deveti pokušaj da zajedno s ministricom obrane BiH Marinom Pendeš “progura” ovu točku na dnevni red. Prethodnih osam puta ANP je s dnevnog reda skinut na zahtjev zamjenika predsjedatelja i ministra vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mirka Šarovića, ali i ostalih ministara iz reda SDS-a i PDP-a./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije