Amerikanac silovao curicu i za to okrivio svog blizanca, osuđen na 140 godina zatvora

Muškarac iz Kalifornije, koji je pokušao okriviti svog brata blizanca za silovanje 9-godišnje djevojčice i mlade trkačice, osuđen je na 140 godina zatvora, piše Sky News.

Kevin Konther (58) osuđen je još u veljači za dvije točke optužnice za silovanje i brojne druge optužbe, od kojih je jedna uključivala seksualno napastovanje 12-godišnjakinje, objavio je okružni tužitelj okruga Orange.

Policija je uhitila Konthera i njegovog brata blizanca 2019. godine nakon što ih je DNK tehnologija povezala sa silovanjem 9-godišnje djevojčice 1995. godine koja je išla kući nakon što je kupila školski pribor. Također, bili su povezani sa silovanje 32-godišnje trkačice 1998.

Konther je zgrabio trkačicu i pokrio joj usta nakon što je iskočio iz grmlja, rekao je ured tužitelja. “Blizanci su uhićeni jer dijele isti DNK, ali snimljeni razgovori između braće otkrili su da je Konther lagao. Bratu je priznao da je on počinio zločine”, objavio je tužitelj.

Sudac je u ponedjeljak osudio Konthera na 140 godina zatvora, dok njegov brat blizanac nije optužen. “Još jedno čudovište koje lovi mlade djevojke i žene to više neće moći činiti”, izjavio je odvjetnik Todd Spitzer./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img