Amerikanac iskopao rupu na plaži pa ga pijesak živog zakopao

Mladi Amerikanac preminuo je na plaži u Sjevernoj Kaliforniji nakon što ga je zatrpao pijesak u rupi dubokoj više od tri metra koju je sam iskopao.

Adam Pye (26) sam je iskopao rupu u kojoj se nalazio kada se pijesak oko njega počeo urušavati. Rupu je iskopao na području za kampiranje svega nekoliko metara od vode.

Oko 30 ljudi, uključujući i njegove prijatelje i prolaznike, priskočilo je u pomoć nakon što ga je rupa zatrpala. Grčevito su rukama, kantama i drugim improviziranim alatima pokušavali otkopati pijesak oko njegove glave koju su uspjeli osloboditi nakon svega pet minuta kada su stigli i vatrogasci.

Vatrogasci su ustanovili da je muškarac u nesvijesti. Bolničari su uspjeli osloboditi njegove dišne puteve dok su 30-ak vatrogasaca i prolaznika lopatama otkopavali pijesak kako bi ga izvukli iz rupe.

Spasioci su ga izvadili nakon 35 minuta te ga odmah reanimirali, ali muškarac je preminuo na mjestu nesreće, prenosi Index.hr.

Najnovije

ŠIROKI BRIJEG

”Počela je školska godina” u Širokom Brijegu

Auto-moto klub Široki Brijeg, član Auto-moto saveza u BiH, organizirao je redovnu akciju ”Počela je školska godina”, a u suradnji sa MUP-om ŽZH i...