Američko veleposlanstvo pohvalilo rad zamjenika ministra obrane BiH Slavena Galića

Veleposlanstvo Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini na svom X profilu istaknula je kako su vještine rukovođenja zamjenika ministra obrane BiH Slavena Galića izvanredan primjer Međunarodnog vojnog obrazovanja i obuke (IMET) Ministarstva obrane.

Podsjetili su javnost kako je Galić diplomirao na dvije prestižne vojne akademske institucije Ministarstva obrane (DoD) – Škola nacionalne obrane i Zapovjedno stožerna škola – Sjedinjenih Američkih Država te istaknuli kako je zamjenik ministra iskoristio svoje obrazovanje kako bi uspostavio čvrst odnos između Oružanih snaga BiH i američke vojske te izgradio savez za budućnost.

– Vojni izaslanik, pukovnik Eric Adams i njegov zamjenik bojnik, David Maggio, nedavno su se sastali sa zamjenikom ministra obrane BiH Slavenom Galićem, jednim od rijetkih dužnosnika BiH koji je diplomirao na dvije prestižne vojne akademske institucije Ministarstva obrane (DoD) – Škola nacionalne obrane i Zapovjedno stožerna škola – Sjedinjenih Američkih Država – kaže se u Twittu američkog veleposlanstva.

Galić je, kako se dodaje, iskoristio svoje obrazovanje kako bi uspostavio čvrst odnos između Oružanih snaga BiH i američke vojske te izgradio savez za budućnost.

– Njegove vještine rukovođenja su izvanredan primjer Međunarodnog vojnog obrazovanja i obuke (IMET) Ministarstva obrane” – dodaje se u Twittu./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img