Američki boksač preminuo četiri dana nakon što je nokautiran

Američki boksač, 27-godišnji Patrick Day preminuo je bolnici u Chicagu četiri dana nakon što su ga liječnici stavili u komu zbog teških ozljeda glave u meču protiv Charlesa Conwella.

U meču super velter kategorije 21-godišnji Conwell je uvjerljivo pobijedio nokautom, Day je nakon posljednjeg udaraca pao u nesvijest, odmah su reagirali liječnici i hitno je prevezen u bolnicu, no nažalost, tamo se nije izvukao. Nokaut se dogodio u posljednjoj rundi, a Day je ranije u meču još dvaput bio u nokdaunu.

– S 27 godina Patrick Day podlegao je traumatičnoj ozljedi mozga koju je pretrpio te noći, navodi se u izjavi njegovog promotora Loua DiBella iz tvrtke DiBella Entertainment.

– Umro je okružen obitelji, bliskim prijateljima i članovima boksačkog tima. Bio je sin, brat i dobar prijatelj mnogima. Patova ljubaznost, pozitivnost i velikodušnost duha ostavljala je upečatljiv dojam na svakoga s kojim se susretao, stoji u izjavi./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

IZBORI U HRVATSKOJ

Slaven Raguž čestitao HDZ-u: Čisto su pobijedili

Nositelj liste MOST-a za 11. izbornu jedinicu (Hrvati izvan RH) Slaven Raguž čestitao je HDZ-u na pobjedi na parlamentarnim izborima u Hrvatskoj. U 11....