AKCIJA “24” Zatraženo pritvaranje Crnogoraca uhvaćenih u švercu 900 kila skunka

Tužitelj Posebnog odjela za organizirani kriminal, gospodarski kriminal i korupciju Tužiteljstva BiH uputit će prema Sudu BiH prijedlog za određivanje mjere pritvora za četiri osobe, državljane Crne Gore, koji su uhićeni jučer ujutro , a pošto su uhvaćeni u švercu 900 kilograma skunka.

Osumnjičene osobe su pod istragom zbog kaznenog djela organizirani kriminal i neovlaštenog prometa opojnih droga. Oni su uhvaćeni na području Krupca u akciji kodnog naziva “24” koju je provela SIPA, a droga je pronađena u kamionu crnogorskih registarskih oznaka, u čijoj su pratnji bili još jedno teretno, te putničko vozilo.

Mjera za određivanje pritvora u trajanju od mjesec dana se predlaže za osumnjičene zbog opasnosti od bjega i opasnosti da bi boravkom na slobodi osumnjičeni mogli ometati istragu, prikrivati dokaze te vršiti utjecaj na svjedoke ili suučesnike.

Prijedlog za određivanje mjere pritvora bit će upućen Sudu BiH./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

MARK ESPER

Američki ministar obrane protiv Trumpa, ne želi slati vojsku na prosvjednike

Američki ministar obrane Mark Esper izjavio je kako ne podržava slanje vojske na prosvjednike zbog smrti Georgea Floyda i rasne nejednakosti, distancirajući se od...