AID-ov rukopis u slučaju ubojstva Lane Bijedić

Tako u današnjem tiskanom izdanju Dnevni avaz, a u digitalnom Klix potpuno politiziraju slučaj ubojstva Lane Bijedić.

Avaz sugerira da je netko od nazočnih na mjestu ubojstva Lane Bijedić ugasio mobitel, iako je i Avazova ranija priča bila da je mobitel bio s Lanom, znači da je bio u rijeci pa je pitanje kako je po njihovoj najnovijoj verziji mobitel bio upaljen, pišu Grude.com.

Još je gori, tradicionalno, Klix koji tvrdi da će Federalna uprava policije odnosno FUP morati preuzeti slučaj ubojstva. A navodni sugovornik iz MUP-a ZHŽ-a, a upravo su takve AID-ove metode, sugerira da su policajci MUP-a ZHŽ-a nesposobni.

Krajnji cilj ovakve priče je uvezivanje policije i konačna kontrola Sarajeva i nad policijskim strukturama u cijeloj Federaciji.

Zanimljivo je kako isti taj Klix ne spominje da ti isti sposobni sarajevski istražitelji koje oni forsiraju još nisu razriješili ubojstvo Adisa Šehovića i Davora Vujinovića, ali i mnoga druga ubojstva jer su za razliku od ZHŽ-a, ubojstva i kriminal u Sarajevu svakodnevna pojava./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

RADONČIĆEV SBB

Komšić i DF su bučni vjetar u političkim pantalonama SDA

Savez za bolju budućnost BiH oglasio se priopćenjem za javnost, u kojem je žestoko napao Demokratsku frontu Željka Komšića. - Umjesto da prizna svoju krivicu...