Hrvatski Medijski Servis

Admir Smajić novi trener tuzlanske Slobode, pripreme počinju 15. lipnja

Admir Smajić je novi “kormilar“ tuzlanske Slobode, još nije određeno tko će činiti stručni sstožer ekipe, a početak priprema za sljedeću sezonu najavljen je za 15. lipanj, rečeno je danas na konferenciji za novinare tuzlanskog kluba.

Novinarima su se obratili potpredsjednik UO kluba Eduard Brandalik, sportski direktor Ademir Smajlović, te novi šef struke Admir Smajić.

Brandalik je rekao da je Smajić dobio jednoglasnu podršku klupske uprave zbog svojih ideja, nogometnog rejtinga, iskustva i stavova spram Slobode.

Smajlović je rekao da će kao sportski direktor realizirati ono što novi tim menadžer bude tražio, a u vezi sa izborom suradnika u stručnom stožeru, te igrača.

– Ja sam, u stvari, njegov kurir, usko ćemo surađivati isključivo u interesu Slobode. Bio je veliki igrač, reprezentacivac BiH i suradnik Blažu Sliškoviću, kada je ovaj vodio reprezentaciju BiH. Smajić će biti šef svim trenerima prvog tima i ima odriješene ruke da bira suradnike, predlaže igrače i plan rada, a ujedno je odgovoran za rad ekipe – naglasio je Smajlović.

Smajić je kazao da je potpisao ugovor na godinu, te da će suradnike izabrati sljedećih dana, dodavši da mu je želja da to budu mladi i ambiciozni treneri iz redova Slobode./F/HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte