James se vratio u Monaco, transfer zapeo zbog 10 milijuna eura

James Rodriguez, najbolji strijelac posljednjeg Svjetskog prvenstva u Brazilu, još čeka na svoj transfer u Real Madrid nakon što je propao posljednji pokušaj dogovora odštete između Monaca i španjolskog velikana. 

Jučer je Kolumbijac sletio u Madrid, a španjolski mediji shvatili su to kao znak da je sve gotovo. “As” je pisao kako će James biti predstavljen najkasnije do srijede, a drugi su naveli 75 milijuna eura kao konačnu cijenu transfera.

Ipak, toliko je ponudio Real, ali Francuzi nisu prihvatili ponudu manju od 85 milijuna. Španjolci su navodno pokušali smanjiti cijenu slanjem barem jednog igrača u Kneževinu, ali Pepe, Khedira, Lopez i Di Maria odbili su otići u Monaco.

Goal.com piše kako je konačna cijena sa svim bonusima oko 88 milijuna eura, što bi Jamesa stavilo na treće mjesto najskupljih transfera svih vremena, odmah iza Cristiana Ronalda i Garetha Balea.

Francuski L`Equipe piše da se James vratio u svoj klub gdje čeka nastavak pregovora. U Realu ga čeka petogodišnji ugovor na 7 milijuna eura po sezoni. Rodriguez je osvojio Zlatnu kopačku u Brazilu zabivši 6 golova za Kolumbiju koja je ispala u četvrtfinalu.

Real Madrid ranije je dogovorio dolazak Tonija Kroosa,  zvijezde novih svjetskih prvaka. Na Santiago Bernabeu će do kraja ljetnog roka sletjeti još koje pojačanje, a u rubrici odlasci najčešće se spominje Angel Di Maria kojeg želi PSG./Index.hr/

spot_img

Najnovije

spot_img