Hrvatski Medijski Servis

​VIDEO Bob Sapp se borio s medvjedom, evo kako je prošao

Bob Sapp se od borca pretvorio u cirkusanta,a njegova posljednja borba nije mogla biti bizarnija, jer je Amerikanac u kavez ušao protiv medvjeda.

Na početku borilačke karijere bivši igrač američkog nogometa bio je Zvijer’, no kako je vrijeme odmicalo pretvorio se u ‘vreću za nabijanje’, a sada je postao totalni klaun.

Bez obzira na posljednje poraze u kickboxingu i MMA-u, od kojih su neki bili sramotni, jer je padao kod prvog dodira, Sapp je zbog svojeg mišićavog izgleda uvijek bio mamac za Japance koji su spremni platiti da im izvodi svakojake ludorije.

Posljednji cirkus bio je meč sa medvjedom. Dugo se najavljivao taj okršaj i nikome nije bilo jasno kako su to Japanci osmislili, a da ne bude ljudskih žrtava, piše Tportal.

Meč je na kraju održan, a Sappa i medvjeda dijelila je prozirna pregrada koju su morali gurati kako bi pobijedili. Amerikanac je na sebi imao kameru, ali i komade mesa da bi privukao medvjeda u punoj snazi na pregradu.

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte