​Svečano otvoren 12. festival animiranog filma – NAFF 2017.

Dvanaesti međunarodni festival animiranog filma – NAFF 2017. svečano je otvoren u subotu navečer u neumskom Hotelu ‘Sunce’.

U pet dana trajanja Festivala posjetitelji će imati priliku uživati u 53 animirana ostvaraja pristigla iz svih krajeva svijeta, a usporedo s trajanjem u Neumu festival ce se prikazivati u Posušju i u Mostaru, priopćili su organizatori.

Kao i prethodnih godina, svečanosti otvaranja nazočili su mnogobrojni gosti, među njima šef Misije OESS-a u BiH Jonathan Moore te predstavnik Veleposlanstva SAD-a u BiH Erin Concors.

Ove godine NAFF je dodijelio posebnu zahvalnicu dugogodišnjem prijatelju i podupiratelju Festivala Jonathanu Mooreu, koju mu je uručila izvršna producentica Festivala Sanja Rajič Banjac.

Generalni pokrovitelj Festivala je Veleposlanstvo SAD-a u BiH, a pokrovitelji su i hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović, Federalno ministarstvo kulture i sporta, Fondacija za kinematografiju FBiH, Federalno ministarstvo zaštite okoliša i turizma, Ministarstvo civilnih poslova BiH, Vlada HNŽ-a te Turistička zajednica HNŽ. Partner Festivala je Misija OESS-a u BiH./Fena/HMS/

Najnovije

SPUTNIK V

Rusija prva počela s cijepljenjem protiv koronavirusa!

Rusija je jutros započela program cijepljenja protiv koronavirusa, a klinike u Moskvi prvo će cijepiti one koji su najviše izloženi riziku od zaraze, prenosi...