Hrvatski Medijski Servis

​Gačić prati objave portala kako bi izbjegao policijske patrole

Policija Sarajevske županije u potragu za višestrukim ubojicom Edinom Gačićem uključila je i nekoliko dronova koji se koriste za pretragu širih područja Tarčina i okolice. Prema navodima Avaza, ubojica Gačić koristi više mobitela s 3G mrežom kako bi pratio što objavljuju portali i time izbjegavao policijske patrole.

U istragu su uključeni i deminerski timovi koji se nalaze na mjestu događaja. Vlada ŽS najavila je raspisivanje nagrade za osobu koja dojavi informaciju o lokaciji osumnjičenog Gačića, a koja rezultira njegovim uhićenjem. Novčani iznos nagrade nije preciziran, ali je naglašeno da će Vlada ŽS osigurati sva novčana i materijalna sredstva za akciju pronalaska osobe koja je izvršila spomenuta djela.

Nadležni su uputili apel građanima da u slučaju bilo kakve konkretne informacije budu slobodni da istu dojave najbližoj policijskoj stanici kako bi potraga bila uspješno i učinkovito okončana./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte