Hrvatski Medijski Servis

ĆOSIĆ S VELEPOSLANICOM NORVEŠKE: Potrebno uspostaviti jednakost hrvatskog s druga dva naroda

Dopredsjednik HDZ-a BiH i predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke Zdenko Ćosić sastao se danas u Domu HDZ-a BiH s veleposlanicom Kraljevine Norveške u BiH Guri Rusten.

Na sastanku je razgovarano o trenutnoj situaciji u Bosni i Hercegovini.

Dopredsjednik HDZ-a BiH Zdenko Ćosić informirao je veleposlanicu Rusten o programskim aktivnostima koji provode dužnosnici HDZ-a BiH na svim razinama.

Kao prioritet naveo je da treba uspostaviti jednakost hrvatskog naroda s ostala dva naroda. Istaknuo je također kako se procesi integriranja BiH u Europsku uniju ne smiju usporiti te da ih je potrebno snažno ubrzati.

Ćosić se također zahvalio veleposlanici na podršci koju Kraljevine Norveške pruža Bosni i Hercegovini na euroatlantskom putu.

Veleposlanica Rusten još je jednom istaknula da je Bosna i Hercegovina visoko na listi prioriteta norveške Vlade, te da će nastaviti pružati potporu BiH na putu integriranja u Europsku uniju i NATO./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte