Hrvatski Medijski Servis
IZ MINUTE U MINUTU

ZAGREB: Pijana žena rezala i izbola partnera čak 76 puta

Najmanje 10 godina zatvora prijeti Zagrepčanki (41) zbog teškog ubojstva Dražena Pavlovića (52) iz prosinca prošle godine. Državno odvjetništvo podiglo je optužnicu u kojoj navodi da su se muškarac i žena pijani posvađali i potukli, prenosi 24.sata.

Nakon što ju je istukao, žena je uzela nož te 76 puta ubola i porezala muškarca. Policiji je javila da je silovana. Još je u pritvoru.

Zagrebački ŽDO otkriva da su supružnici tog kobnog prijepodneva u naselju Vrapče bili pod utjecajem alkohola, a da je sve započelo kada je ubijeni muškarac počeo vrijeđati i tući 41-godišnjakinju. Bacio ju je na pod i udario nogom u lice.

Tijekom fizičkog obračuna oboje su se uzajamno čupali za kosu, a okrivljenica je, tereti ju se, u tijeku odbijanja njegovog daljnjeg napada, u namjeri da ga ubije, uzela nož čija je oštrica bila duga 20 centimetara i zadala mu po glavi i tijelu 29 ubodnih i ubodno-reznih rana, 47 reznih rana te podljeve i rane razderotine.

Nanijela mu je teške tjelesne ozljede zbog kojih je muškarac, pateći i trpeći intenzivne bolove, iskrvario i preminuo, navodi ŽDO./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte