Hrvatski Medijski Servis
IZ MINUTE U MINUTU

Vlada ŽZH donijela niz odluka

Vlada Županije Zapadnohercegovačke (ŽZH) na sjednici u petak u Širokom Brijegu donijela je Odluku o davanju suglasnosti na Odluku o izvršenju izmjena i dopuna financijskog plana Službe za zapošljavanje ZHŽ-a za 2017. godinu.

Također, donesena je Odluka o davanju suglasnosti na izmjene i dopune financijskog plana Službe za zapošljavanje ŽZH-a za 2017. godinu i procjenu plana za 2018. i 2019. godinu te Odluka o davanju suglasnosti na Odluku o izvršenju financijskog plana Službe za zapošljavanje ŽZH-a za 2018. godinu.

Vlada je donijela i Odluku o davanju suglasnosti na financijski plan Službe za zapošljavanje ŽZH-a za 2018. godinu i procjenu plana za 2019. i 2020. godinu.

Donesena je i Odluka o davanju suglasnosti na Odluku o izvršenju rebalansa financijskog plana Zavoda za zdravstveno osiguranje ŽZH-a za 2017. godinu te Odluka o davanju suglasnosti na rebalans financijskog plana Zavoda za zdravstvenog osiguranje ZHŽ-a za 2017. godinu.

Na sjednici je donesena i Odluka o pristupanju i provedbi procedure Javnog natječaja za imenovanje ravnatelja i branitelja Županijskog Zavoda za pravnu pomoć, Odluka o davanju suglasnosti na Pravilnik o unutarnjem ustrojstvu i sistematizaciji radnih mjesta Zavoda za odgoj i obrazovanje.

Vlada je donijela i Odluku o davanju suglasnosti na Statut Zavoda za odgoj i obrazovanje te rješenje o razrješenju branitelja Zavoda za pravnu pomoć ŽZH-a, objavljeno je na internetskim stranicama Vlade ŽZH-a./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte