Hrvatski Medijski Servis

Vlada ZHŽ-a utvrdila Prijedlog proračuna za 2018. godinu

Vlada Zapadnohercegovačke županije utvrdila je u utorak na sjednici u Širokom Brijegu Prijedlog proračuna za 2018. godinu, kao i Prijedlog zakona o izvršenju Proračuna za 2018. godinu, koje je uputila u daljnju skupštinsku proceduru, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Vlada je donijela Odluku o izmjeni i dopunama Odluke o privremenoj listi lijekova koji se propisuju i izdaju na teret sredstava Zavoda za zdravstveno osiguranje ZHŽ-a, kao i načinu njihovog propisivanja i izdavanja.

Također, usvojena je Odluka o davanju suglasnosti na Odluku Upravnog vijeća Zavoda za zdravstveno osiguranje ZHŽ-a o isplati sredstava za investicije u zdravstvu predviđene financijskim planom Zavoda za 2017. godinu.

Na sjednici je usvojena Odluka o dopunama Odluke o donošenju Programa utroška sredstava “Tekući prijenosi za novčane potpore u poljoprivrednoj proizvodnji i gospodarstvu” i Odluka o izmjenama Odluke o prijenosu sredstava “Tekući prijenosi Agenciji za privatizaciju u ZHŽ-u”, utvrđenih županijskim Proračunom za 2017. godinu.

Usvojena je i Odluka o davanju suglasnosti na sklapanje ugovora o zakupu šumskog zemljišta u državnom vlasništvu za podizanje višegodišnjih nasada Rasno, Široki Brijeg te Odluka o redovitom godišnjem popisu imovine, obveza i potraživanja ZHŽ-a na dan 31.12.2017. godine.

Vlada je donijela Rješenje o imenovanju Glavnog popisnog povjerenstva ZHŽ-a te rješenja o imenovanju Glavnog popisnog povjerenstva Ministarstva unutarnjih poslova, Ministarstva pravosuđa i uprave i Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i športa.

Također, doneseno je Rješenje o imenovanju Glavnog popisnog povjerenstva za popis stalnih sredstava u obliku stvari, prava i razgraničenja i zaliha materijala, robe i sitnog inventara županijskih ministarstava i uprava i Rješenje o imenovanju Povjerenstva za popis novčanih sredstava, donacijskih sredstava, plemenitih metala i vrijednosnih papira, potraživanja i plasmana, kratkoročnih i dugoročnih obveza i razgraničenja kapitala ZHŽ-a, navodi se u priopćenju./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte