Hrvatski Medijski Servis

VITEZ: Međunarodni Božićni nogometni turnir za dječake

Početkom prosinca škola nogometa Kolibrići koja već šest godina djeluje i radi pri nogometnom klubu Rijeka iz Viteza organizira tradicionalni sedmi po redu Međunarodni Božićni nogometni turnir za dječake, prenosi Drukciji.ba.

Ovaj tradicionalni Božićni nogometni turnir spada u red najkvalitetnijih i najmasovnijih nogometnih turnira u BiH kada je u pitanju dječji nogomet.

Ovogodišnji VII Božićni međunarodni nogometni turnir će trajati šest dana i na njemu će se natjecati šest uzrasnih selekcija.
Na ovogodišnjem turniru u šest dana održavanja će nastupiti 120 selekcija dječaka.

Skoro 60 škola nogometa, nogometnih klubova i nogometnih akademija će imati zastupljenu bar jednu natjecateljsku selekciju.

Naši dragi sportski prijatelji koji sudjeluju na ovogodišnjem turniru dolaze iz 40 gradova BiH, Hrvatske i Srbije.

U šest dana turnira nastupiti će preko 1200 mališana, mnoga među njima već poznata imena u nogometnim krugovima koji prate dječji nogomet, poručuju organizatori.

Božićni nogometni turnir je prije sedam godina pokrenut kao festival nogometa, mladosti, druženja i sklapanja prijateljstava te će ove godine premašiti sve dosadašnje rekorde.

Gradska sportska dvorana u Vitezu će početkom prosinca biti epicentar dječjeg nogometa, epicentar dječjih osmjeha i radosti u BiH i regionu.

Također moramo naglasiti da svi turniri u organizaciji naše škole nogometa ulaze u bodovanje za Rejting ligu u kojoj sudjeluje preko 4000 škola nogometa.

Ovim putem iz škole nogometa Kolibrići pozivaju sve ljubitelje nogometa da posjete gradsku sportsku dvoranu u Vitezu, budu dio ovoga najvećeg dječjeg sportskog događaja u srednjobosanskom kantonu te uživaju i daju podršku malim talentiranim nogometašima. /HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte