Hrvatski Medijski Servis

Vitalna baka unuku u zatvor donijela drogu pa mu se ‘pridružila’ u ćeliji

Foto: Thinkstockphotos.com

Jedna se baka “pridružila” svojem unuku u zatvoru pošto je optužena da mu je onamo nosila drogu, izvijestile su vlasti Zapadne Virginije, prenose Viijesti.hr.

Carolyn Lou Gay (64) je uhićena u srijedu, a optužnica je tereti po 15 točaka koje se odnose na posjedovanje i raspačavanje droge.

Mediji pišu kako u kaznenoj prijavi protiv vitalne bake stoji da je 2. rujna tijekom njezina posjeta unuku u regionalnom zatvoru blizu Martinsburga zatvorski čuvar čuo kako joj on uznemirenim glasom kaže: “Daj, daj!”

To mu je bilo sumnjivo pa ga je priveo u sobu za pretragu, no on je pobjegao. Kad je čuvar stigao do njega povikao je: “Bjež’ bako, uhvatili su me!”.

U kaznenoj prijavi stoji da su istražitelji kod njega pronašli 22 slamke zatvorene s obiju strana i ispunjene raznim vrstama droge, među kojima je bio i heroin, a Gay je jedina osoba koja ga je posjetila. /HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte