Hrvatski Medijski Servis

VIJEĆE MLADIH GRADA MOSTARA: U potpunosti zapečatiti sve ulaze u Staklenu banku

U preuređenoj "Staklenoj banci" bit će smještena federalna ministarstva čije je sjedište u Mostaru i druge federalne institucije.

Nakon što je danas preminuo maloljetnik koji je pao sa Staklene banke, oglasilo se na Facebooku i Vijeće mladih grada Mostara.

“Vijeće mladih Grada Mostara užasnuto viješću o padu dječaka (2003.) sa “Staklene banke” u centru grada, te samim ishodom koji je nažalost njegova smrt, ovim putem izražava sućut članovima obitelji nesretnog dječaka i njegovim prijateljima.

Pozivamo MUP HNŽ-a da rasvijetli detalje ovog nemilog događaja te o svemu upozna javnost.

Vijeće mladih je upoznato da je prije par godina Grad Mostar zazidao bočne ulaze do visine 2 metra, te stavio rešetke na sam ulaz, međutim također smo upoznati da to nije zaustavljalo ni mlade ni turiste da pređu navedene zapreke i uđu u prostor Staklene banke, kako bi se popeli na vrh.

Zgrada Staklene banke je u potpunosti nesigurna i nema adekvatne ograde, što ugrožava sigurnost svakog od građana koji se u njoj nađe.
Ovim putem obavještavamo javnost kako ćemo uputiti inicijativu da se svi mogući ulazi u zgradu u potpunosti zapečate, kako bi se slični događaji spriječili”, stoji u objavi Vijeća mladih Grada Mostara.

/HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte