Hrvatski Medijski Servis

VIDEO: Šokirano osoblje pokušalo ga je zaustaviti: nestrpljivi putnik otvorio izlaz za nuždu u avionu pa odlučio izaći preko krila

Nestrpljivi Poljak šokirao je suputnike u Ryanairovom zrakoplovu koji su čekali iskrcavanje kada je iznenadno otvorio izlaz za nuždu na krilu i izašao iz aviona, piše The Guardian. 

Naime, putnici na trasi London – Malaga čekali su dulje od pola sata na iskrcavanje bez objašnjenja. Tako je 57-godišnjem Poljaku dozlogrdilo čekanje, možda i jer je let kasnio više od sat vremena u polasku.

U jednom trenutku samo je otvorio izlaz za nuždu i kazao kako ide preko krila. Potom se sjeo na rub krila s ručnom prtljagom u rukama dok ga zemaljsko osoblje nije nagovorilo da se vrati u avion.

Incident je prijavio pilot. Na mjesto događaja stigla je i policija. Poljak nije uhićen, ali bi kazna mogla iznositi nekoliko tisuća eura, javlja The Guardian. /HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte