Hrvatski Medijski Servis

VIDEO Sjećate li se kako je Željko Pervan ismijao Ratka Mladića 1991. godine? Prisjetite se

Vijest da je Ratko Mladić osuđen na doživotnu kaznu zatvora idealna je prilika podsjetiti se legendarnog skeča Željka Pervana iz 1991. kad je još bio smiješan te na sebi karakterističan način ismijao ratnog zločinca.

“Draga oficirska pošto, moje ime je Ratko Mladić, imam 52 godine. Inače sam general major po činu. Ja sa svojim drugovima imam kninski korpus, lijepo ratujemo, ništa nam ne fali. Kada sve osvojimo, ja ću onda lepo da dajem imena gradovima koje sam osvojio. Naprimjer Ratko umjesto Drniš, zatim Donji Mladići pa recimo Ratkova Jezera umjesto Plitvičkih. Ali imam jedan problem. Neki moji drugari bi isto željeli da daju imena gradovima, ali sam se ja prvi sjetio. A inače puno lažem. P.S. Ne mogu da se riješim tog problema zašto ja uvijek sve lažem? Ratko iz Knina’, pročitao je Pervan “pismo” na ekavici te zatim Mladiću dao savjet, piše Index.hr. Što mu je poručio, pogledajte u skeču ispod.


/HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte