Hrvatski Medijski Servis

VIDEO Klinac iz Vojvodine plače jer ne može biti Bosanac: “Glava me nikad ne boli, čak ni kad je udarim”

Klinac iz Vojvodine koji uplakan objašnjava da želi biti Bosanac nasmijao je brojne korisnike društvenih mreža u regiji.

Poznato je da se mališan zove Stevan i da baš jako želi biti Bosanac, iako nitko iz njegove obitelji to nije. Njegovo pojašnjenje zašto to želi snimila je njegova majka.

“Zato što me glava nikad ne boli, i kad udarim glavom o vrata ništa mi ne bude”, pojasnio je.

Mama mu je krenula objašnjavati da žive u Vojvodini te su Vojvođani, no Stevan je uzvratio: “Mi živimo u Vojvodini, ali ja sam Bosanac”. Iako je priznao da nitko u njegovoj obitelji nije Bosanac, Stevan je zaključio: “Ja želim biti Bosanac i Bosanac sam.”

Video je nastao kad je Stevan dobio ulogu seljaka u školskoj predstavi, no nije mu se svidjelo što mora nositi. Zato je želio postati Bosanac.

“Dajte malom državljanstvo”, “Ovaj mali nek se meni lično javi, tj njegova majka ako vidi ovaj komentar, da ih vodim na ćevape na Baščaršiju o mom trosku! Živio mališa” i “Stevice, lazu da nas Bosance glava ne boli!!!!!! Želio bih da te roditelji dovedu u posjetu kod nas u Bosnu. Nadam se da će neko iz političkog vrha ili showbiza prepoznati tvoju zelju i pozvati te u zvaničnu posjetu BiH”, samo su neki od komentara koje je snimka izazvala, prenosi Index.hr./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte