Hrvatski Medijski Servis

VIDEO Brat mafijaša pretukao novinara za vrijeme intervjua

Brat poznatog rimskog mafijaša glavom je udario novinara televizijske postaje Rai Due tijekom intervjua u kojem ga je novinar pitao o povezanosti s pokretom s krajnje desnice, piše Daily Mail.

Tijekom prijenosa uživo na Rai Due, brat poznatog mafijaša Robert Spada napao je novinara Danielea Piervincenzija kada ga je ovaj pitao o prirodi njegove povezanosti s pokretom CasaPound. Spada je novinara prvo udario glavom i slomio mu nos, da bi ga kasnije još nekoliko puta udario crnom šipkom.

Piervincenzi je u rimsku gradsku četvrt Ostiju došao intervjuirati Spadu nakon što je sedam pripadnika izrazito nasilnog klana Spada u listopadu osuđeno na ukupno 56 godina zatvora zbog iznuđivanja i organiziranog kriminala.

“Udario me zato što sam mu postavljao pitanja. Trebao bi od Ostije tražiti ispriku”, rekao je novinar.

Kako prenosi Jutarnji list, intervju tijekom kojeg je Piervincenzi napadnut emitiran je u sklopu dokumentarne emisije o odnosima u Ostiji nakon što je vijeće gradske četvrti raspušteno zbog povezanosti s organiziranim kriminalom.

Robert Spada se za napad koji je rezultirao slomljenim nosom novinara ispričao putem Facebooka. “Novinar je ušao u prostor kluba koji je namijenjen isključivo članovima te je prestrašio mog sina. Strpljenje ima svoje granice”, napisao je./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte