Hrvatski Medijski Servis

USORA: Potpisani ugovori o zimskom održavanju prometnica

U uredu Općinskog načelnika u okviru ranije provedenog postupka ‘Okvirnog sporazuma’ danas je potpisan sa odabranim izvođačem radova, firmom DIV JELEČ d.o.o. Usora Ugovor o održavanju lokalnih i nerazvrstanih prometnica u zimskim uvjetima u Općini Usora za zimu 2017./2018. godine, piše Hrvatski Medijski Servis.

Nakon usvajanja od strane Općinskog vijeća Usora Odluke o redovitom zimskom održavanju javnih cesta („Službeni glasnik općine Usora“ broj 11/17), kojom su zimskim održavanjem pored dosadašnjih 59,84 km obuhvaćene i nove prometnice u svim mjesnim zajednicama u duljini od 14,69 km, tako da mreža lokalnih i nerazvrstanih prometnica obuhvaćenih zimskim održavanjem iznosi ukupno 74,53 km.

Budući da snijeg dodatno povija granje od drveća i raslinja na prometnice i time otežava čišćenje i prometovanje vozila, ovim se upućuje molba građanima da pored svojih parcela izvrše sasijecanje grana drveća/raslinja, a Mjesne zajednice da po potrebi organiziraju male komunalne akcije na sasijecanju granja i raslinja kako isto ne bi predstavljalo smetnju za sigurno odvijanje prometa i otežavalo čišćenje snijega sa prometnica.

Napominjemo da je Javno komunalno poduzeće zaposlilo dodatne radnike i time osiguralo i operativnu sposobnost, tako se isti mogu u koordinaciji sa mjesnim zajednicama angažirati na nužnim poslovima bitnim za komunalni red./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte