Hrvatski Medijski Servis
IZ MINUTE U MINUTU

LAKIĆ ZA HMS: To što Neum još nije povezan s ostatkom BiH je prvo sramota pa onda problem

Ni ovog ljeta, na žalost, do Neuma, jedinog bh. grada na moru turisti neće stizati magistralnom cestom izravno iz BiH.

-Činjenica da Neum još nije cestovno povezan s ostatkom zemlje je prvo sramota pa onda problem. Problem je, zaista, veliki kako za dolazak turista u Neum tako i za turiste koji borave u Neumu a htjeli bi posjetiti i neka druga mjesta u Bosni i Hercegovini, kaže za Hrvatski Medijski Servis direktor neumskog hotela Zenit Ivan Lakić.

Problem loše ceste  ogleda se, pojašanjava, i u drugim segmentima života; nabavci roba, funkcioniranju servisnih službi  a i normalnom životu tijekom turističke sezone kada su čekanja na granici i po nekoliko sati.

Unatoč, prometnoj izoliranosti od BiH, poslovni rezultati hotela Zenit u predsezoni su dosta dobri, kaže sugovornik HMS-a.

-Zabilježili smo rast broja noćenja u odnosu na prošlu godinu a i stanje bookinga za glavnu turističku  sezonu obećava da će glavna turistička sezona biti uspješna, veli.

Ove godine pored redovite ugostiteljsko turističke ponude koja je dodatnim ulaganjima znatno  raznolikija i kvalitetnija, gostima je, kaže Lakić, na raspolaganju obnovljeni zatvoreni bazen, internet konekcija u svakoj sobi  i mnoge druge pogodnosti koje će popraviti zadovoljstvo gostiju ponudom i uslugama i njihov boravak u hotelu „Zenit“ učiniti  ugodnijim.

Najveći broj gostiju ovog ljeta u Zenitu osim iz BiH očekuju iz Poljske, zatim iz Slovenije, Hrvatske, Koreje, Mađarske, Slovačke i Češke.

Osim što je jedan od arhitektonski najatraktivnijih hotela na Jadranskoj obali, Lakića pitamo čime hotel Zenit još privlači goste.

-Favorit naše ponude je korektan odnos prema gostima, raznolika ugostiteljsko turistička ponuda, kvalitet i raznolikost  hrane i  realan odnos cijene i kvalitete usluga. Za isto novca u Zenitu će te dobiti više, veli./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte