Hrvatski Medijski Servis
IZ MINUTE U MINUTU

Uhićena tri pijana vozača

Službenici Policijske uprave lišili su slobode jednu osobu u Derventi i dvije u Doboju jer su sudjelovali u prometu sa više od dva promila alkohola u krvi.

Ova lica lišena su slobode jučer, a nakon prestanka razloga za zadržavanje puštena su na slobodu i uručen im je prekršajni nalog, priopćeno je iz dobojske Policijske uprave.

Vozač “Renaulta” čiji su inicijali S.M. sa područja općine Derventa, kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2,45 promila, uhićen je tijekom kontrole prometa na lokalnom putu u mjestu Osinja.

Vozač “Golfa” inicijala D.S. sa područja grada Doboja, kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2,09 promila, uhićen je tijekom kontrole prometa na magistralnom putu M-4 u Doboju.

Pješak čiji su inicijali V.V, sa područja federalne općine Maglaj, kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2,85 promila, uhićen je tijekom kontrole prometa u dobojskom naselju Bare./Srna/HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte