Hrvatski Medijski Servis

U ponedjeljak druženje umirovljenika u Ljubuškom

Tradicionalno druženje umirovljenika u Knjižnici Ljubuški, povodom Međunarodnog dana starijih osoba, upriličit će se u ponedjeljak 1. listopada 2018. godine.

Druženje će započeti u 10:00 sati, a prigodno predavanje za umirovljenike održat će Željana Ćutuk, magistrica socijalnog rada i djelatnica Staračkog doma Ljubuški.

Izuzev prigodnog predavanja, glazbenih točaka i ugodnog druženja, za umirovljenike će biti upriličeno i besplatno učlanjivanje u knjižnicu.

Pozivamo sve umirovljenike da nam se pridruže, naveli su iz Knjižnice Ljubuški.

Podsjećamo, dana 1. listopada obilježava se Međunarodni dan starijih osoba, koji je proglasila Glavna Skupština Ujedinjenih naroda 14. prosinca 1990. godine kako bi se naglasila važnost osiguravanja životne sredine koja se može prilagoditi potrebama i sposobnostima stanovnika treće dobi.

Usto, obilježavanjem Međunarodnog dana starijih osoba prisjećamo se doprinosa starijih osoba u izgradnji suvremenog društva. Ujedno, naglašava se potreba da se starijim osobama umanji osjećaj da su marginalizirane, izolirane i zaboravljene./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte