Hrvatski Medijski Servis

U Mostaru predstavljanje Leksikona odgojno-obrazovnih znanosti

Filozofski fakultet i Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru predstavit će “Leksikon odgojno-obrazovnih znanosti”, u srijedu, 6. prosinca, na Filozofskom fakultetu u 12 sati, prenosi Fena.

Prigodnim pozdravnim riječima obratit će se biskup mostarsko-duvanjski i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski Ratko Perić, rektor Sveučilišta u Mostaru Zoran Tomić i dekan Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Mario Vasilj.

Nakon pozdravnih govora održat će se izlaganja vezana uz sam leksikon, priopćio je Ured za odnose s javnošću Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

“Leksikon odgojno-obrazovnih znanosti” prijevod je talijanskoga djela Dizionario di scienze dell’educatione što ga je priredio Fakultet odgojnih znanosti Salezijanskog papinskog sveučilišta u Rimu, a njegovo drugo, prošireno izdanje objavila je izdavačka kuća toga sveučilišta LAS – Roma.

U izdanju Akademije odgojno-obrazovnih znanosti Hrvatske leksikon je dostupan na hrvatskom jeziku, navodi se u priopćenju. /HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte