Hrvatski Medijski Servis

U Mostaru održana sjednica ŽO Mladeži HDZ-a BiH

Županijski odbor (ŽO) Mladeži HDZ-a BiH Hercegovačko-neretvanske županije ne devetoj redovitoj sjednici razmatrao je aktualno političko stanje u HNŽ-u, kao i događanja na političkoj i društvenoj sceni u BiH, s posebnim osvrtom na dosadašnje aktivnosti Mladeži HDZ-a BiH HNŽ-a.

Članovi Županijskog odbora dogovorili su predstojeće aktivnosti i organizaciju tradicionalnih božićnih humanitarnih akcija kako bi se pomoglo socijalno ugroženim obiteljima i omogućilo da na dostojanstven i radostan način provedu božićne i novogodišnje blagdane. Predsjednik Mladeži HDZ-a BiH Mario Mikulić govorio je o dosadašnjim aktivnostima Mladeži HDZ-a BiH kroz 2017. godinu te istaknuo važnost djelovanja Mladeži na poboljšanju položaja mladih u Bosni i Hercegovini.

Naglasio je veliki uspjeh Mladeži na međunarodnom planu usvajanjem Rezolucije Mladeži HDZ-a BiH o promjeni Izbornog zakona u BiH na Vijeću mladeži Europske pučke stranke, priopćeno je iz Odbora za informiranje Mladeži HDZ-a BiH./Fena/HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte