Hrvatski Medijski Servis

U Mostaru neće biti organizirano javno praćenje utakmice Hrvatske i Engleske

Uvažavajući zakonsku obvezu poštovanja i ponašanja na Dan žalosti na obljetnicu tragedije u Srebrenici, u srijedu, 11. srpnja neće biti organiziranog javnog okupljanja i praćenje utakmice Hrvatska – Engleska kako je to prvotno planirano, priopćeno je iz Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar.

„S obzirom na iznimno veliku zainteresiranost javnosti u Mostaru za javno gledanje utakmice, zbog proglašenja Dana žalosti na obljetnicu tragedije u Srebrenici, nije moguće dobiti odobrenje za javno okupljanje i obustavu prometa na raskrižju Ulice Stjepana Radića i Ulice kralja Tomislava ispred zgrade Projektanta, te HVIDR-a Mostar i Gradski odbor HDZ-a BiH Mostar neće organizirati javno praćenje“, navodi se u priopćenju.

Gradski odbor HDZ-a BiH Mostar u cijelosti izražava duboko poštovanje prema svim žrtvama i ratnim tragedijama u BiH s nadom kako će sjećanja i spomen, kroz proglašenja Dana žalosti, spriječiti da se ratne tragedije više nikada ne ponove.

„Vjerujemo kako će sutra biti uvažen osjećaj za žrtve ratne tragedije iz prošlosti, ali također uvažen i osjećaj nade, vjere i sreće zbog svjetskog uspjeha Hrvata s ciljem izgradnje bolje budućnosti, te ohrabrenja svima kako i male države i malobrojni narod mogu postići vrhunske rezultate i svjetske uspjehe. Zajedno bodrimo naše Vatrene do pobjede s vjerom da ćemo ih opet zajedno bodriti i u nedjelju!“, navodi se u priopćenju./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte