Hrvatski Medijski Servis
IZ MINUTE U MINUTU

U Knjižnici Ljubuški započeo besplatan tečaj engleskog jezika

U srijedu, 13. rujna 2017. godine, s početkom u 17 sati, u Knjižnici Ljubuški okupilo se 75 osnovnoškolaca koji će pohađati besplatan tečaj engleskog jezika koji će vodit profesorica Monika Bošnjak.

Na prvom kolektivnom susretu učenici su se upoznali s profesoricom Monikom Bošnjak i metodom rada koja će bit primjenjivana tijekom tečaja, podijelili se u grupe te dogovorili termine održavanja tečaja. Ujedno, ovo bijaše prigoda da se učenici pobliže upoznaju s bogatim knjižnim fondom Knjižnice Ljubuški i radom iste.

Cilj tečaja engleskog jezika u Knjižnici Ljubuški je upoznavanje učenika s literarnim tekstovima, običajima i kulturom engleskog govornog područja, piše Ljubuški info. Tečaj se temelji na suvremenim metodama nastave i odabirom raznovrsnog materijala, kako bi se učenicima približio engleski jezik kroz obradu bajki, igru, pjesmu, radni materijal prilagođen tom uzrastu te interesima ciljne skupine, a težište je na razvijanju komunikativnih vještina u kojima gramatika preuzima funkciju sredstva za komunikaciju, a ne kao što je po tradicionalnim načelima nastave gramatika predstavljala konačni cilj učenja, u kojoj su se vještine govora, razumijevanja i slušanja zapostavljale./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte