Hrvatski Medijski Servis

U Banjoj Luci uhićeno sedam osoba, oduzeta droga, oružje i novac

Sedam osoba uhićeno je u akciji „Arsenal“ zbog sumnje kako su kao organizirana kriminalna grupa vršili kaznena djela u vezi sa zloupotrebom opojnih droga.

Neslužbenim, uhićeni su Igor i Zvjezdan Arsenić, Zoran Čevriz, Miroslav Miletić, Zoran Tešanović, radnik Gradske uprave Banja Luka, Milan Milanović i Boran Pejaković.

U bjekstvu su Igor Zarić i Slobodan Stanković.

Akciju su izveli policijski službenici Uprave za organizirani teški kriminalitet Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske, zajedno s policijskim službenicima Policijske uprave Banja Luka danas su na području Banje Luke.

U okviru višemjesečne akcije „Aresenal“ zaplijenjena je određena količina različitih vrsta opojne droge i to: kokaina, spida, marihuane, heroina, te kemijske supstance za miješanje opojnih droga. Takođe, u akciji su oduzete i određene količine vatrenog oružja i municije, kao i veća količina gotovog novca, priopćeno je iz MUPRS-a.

U tijeku je kriminalistička obrada nad osumnjičenim, nakon čega će biti predati u nadležnost Okružnog javnog tužiteljstvaBanja Luka./Fena/HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte