Hrvatski Medijski Servis

Trump pozvao 2Cellos na inauguraciju, a oni ga odbili

U menadžment 2Cellosa stigao je poziv iz stožera novog američkog predsjednika Donalda Trumpa, koji je izrazio želju da poznati dvojac nastupa na njegovoj inauguraciji.

Stjepan Hauser i Luka Šulić samo su još jedni od izvođača koji su odbili taj poziv. Celine Dion, Garth Brooks, Andrea Bocelli i Elton John – neke su od zvijezda koje su također, a svatko iz svojih razloga, odbile poziv za nastup na Trumpovoj inauguraciji, piše Tportal.hr.

Ovaj poziv još je jedan dokaz u nizu toga da je prepoznata kvaliteta ovog dvojica te da je njihov nastup itekako važan i na ovako rijetkim prigodama od iznimne važnosti, stoji u priopćenju.

No zbog unaprijed planiranih i neodgodivih poslovnih obaveza Stjepan i Luka zahvalili su se na pozivu te neće biti jedni od sudionika inauguracije novog američkog predsjednika.

Celine Dion, Garth Brooks, Andrea Bocelli i Elton John – samo su neke od zvijezda koje su također, a svatko iz svojih razloga, odbile poziv za nastup na Trumpovoj inauguraciji./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte