Hrvatski Medijski Servis

‘Top Gear’ je počeo gorućim autima i šalama na hrvatskom

Stiga je toliko oduševila Hrvatska da smo prvi put vidjeli da se smije. Mislim da ne želi nikada otići odavde, Clarkson je zadirkivao tajanstvenog vozača u Areni Zagreb

Jeremy Clarkson (54), Richard Hammond (44) i James May (51) uoči automobilističkog spektakla u zagrebačkoj Areni uzeli su instrukcije iz hrvatskog jezika od hotelskog barmena.
– Toliko sam debel da izgledam j… trudno – rekao je Clarkson. Njegov zaobljeni trbuščić nije prošao nezapaženo ni u rodnoj mu Britaniji. Tamošnji mediji savjetuju mu da jurnjave automobilima malo zamijeni šetnjama. I kolege su ga tijekom showa zafrkavali na račun debljine, ali on im nije ostao dužan.

– Izvrsno se zabavljamo, a posebno Hammond. Napravili su mu preinake u zahodu – rekao je Clarkson dok se na videozidu prikazala fotografija spuštenog pisoara.

Zadirkivanje na sceni kojom su dominirali zapaljeni automobili, brza vožnja i adrenalin nije izbjegao ni misteriozni vozač Stig.
– Toliko je sretan u Zagrebu da se prvi put i nasmijao – rekao je May za Stiga, koji ni u jednom trenutku nije skidao masku s lica. Voditelji se se okušali i u igranju nogometa automobilima, a Stig je zastupao Hrvatsku te pobijedio Englesku.

– Vi ste barem dobili jednu utakmicu na Svjetskom prvenstvu, a mi nismo ni jednu. Ne možemo ni ovako pobijediti – šalio se Clarkson, koji je dva put spomenuo Gorana Ivaniševića, nazvavši ga kapetanom Hrvatske. Najplaćeniji voditelj na BBC-u u Zagrebu je kupio sat s hrvatskom zastavom, koji je platio 75 kuna. U showu se hvalio njime te ga je ponosno pokazivao publici. Voditelje je Hrvatska toliko očarala da su svaki dan objavljivali fotografije na društvenim mrežama.
– Izvrsno smo se proveli u Zagrebu, zemlja u kojoj živite je predivna. Stig je toliko oduševljen da se već osjeća kao Hrvat – rekli su dečki. Ekipa iz Top Geara, osim Zagreba, posjetila je Plitvička jezera i Lepoglavu./24sata.hr/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte