Hrvatski Medijski Servis

TESLIĆ: Muškarci im upali u kuću dok su spavali, vezali ženu, udarali ih i pucali

U Tesliću se sinoć, mjesto Gusti Teslić – Republika Srpska, dešavala prava drama nakon što su nepoznate osobe “upale” u obiteljsku kuću Omerović i izvršile razbojništvo koristeći silu i vatreno oružje, saznaje Dnevi avaz.

Prema informacijama do kojih se došlo, sve se odigralo oko 1.30 poslije ponoći. Obitelj Omerović, kada je krenula na spavanje, nije mogla ni slutiti kakva ih drama čeka.

Udarci u glavu

Nepoznati muškarci “upali” su im u kuću, dok su Omerović i njegova supruga bili u dubokom snu. Probudili su ih jaki udarci u glavu. Jedan od razbojnika zatim je, dovodeći i sebe u opasnost, pucao u zid spavaće sobe. Nasreću, ispaljeni metak nikoga nije ranio.

Nesretni supružnici doživjeli su ogroman šok, a okrutni razbojnici tražili su novac i zlato. Da se radi o razbojništvu poput onih iz filmova, najbolje govori činjenica da je A.O. zadobila lakše tjelesne ozljede, a njen suprug R.O. teške tjelesne ozljede.

Usprkos ogromnom šoku koji su pretrpjeli, Omerovići su ih pokušali savladati. Budući da se A.O. pokušala boriti s jednim od pljačkaša, uz upotrebu sile odlučio je zavezati.

Teške ozljede

Potom su, ne birajući čime i kako, nastavili udarati njenog supruga, Uporno su tražili novac i zlato. Usljed jakih i brojnih udaraca, zadobio je teške tjelesne ozljede. Kako nisu uspjeli pronaći novac kao ni zlato, nakon drame koja je trajala više od sat vremena, nemilosrdni razbojnici udaljili su se iz kuće u nepoznatom pravcu.

Pretučena i prestravljena obitelj odmah je pozvala policju, a potom su se, oko 3.30 sati, obratili u Dom zdravlja Tešanj.

Usljed teških ozljeda, prebačeni su za Županijsku bolnicu Zenica. Omeroviću, čije je tijelo prekriveno modricama, konstatirane su teške ozljede i to fraktura glave i potres mozga. Zbog težine ozljeda zadržan je u zeničkoj bolnici.

Cjelokupan slučaj prijavljen je mjesnoj policiji, koja vodi istragu u vezi sa ovim nesvakidašnjim incidentom.

Stradala i starica

Šok je pretrpjela i majka nesretnog Omerovića, koja stanuje u prizemlju kuće. Prvobitno je njoj “upao” jedan nepoznati muškarac, dok su ostala trojica razbojnika, razvalivši ulazna vrata, provalili na prvi sprat gdje žive supružnici Omerović. Nasreću, pošto se radi o starijoj osobi, razbojnik joj nije nanio fizičke ozljede. Ona je, također, doživjela ogroman stres. /HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte