Hrvatski Medijski Servis

Teško stanje u Kaliforniji: Objavljeni snimci razorne moći blatnenih bujica

Vatrogasci iz Burbanka objavili su snimak na kojem se vidi jačina razornih blatnenih bojica koje su poharale dijelove Južne Kalifornije.

Američki mediji prenose da su vatrogasci na Instagramu objavili isječak iz snimka na kojem se vidi kako bujica nosi automobil. Brojni korisnici društvenih mreža ostali su iznenađeni desktruktivnom moći kalifornijskih bujica, prenosi Klix.ba.

Vatrogasci su potvrdili kako vlasnik automobila nije povrijeđen, odnosno da je na vrijeme izašao iz vozila. Šta više, snimak na kojem se vidi bujica vatrogascima je ustupio vozač.

Mediji su već počeli spekulirati da se u putničkom automobili nalazila kompletna obitelj koji niko nije uspio spasiti. Takve tvrdnje na kraju su se pokazale neistinitim.

Prošlog tjedna mediji su prenijeli i brojne videozapise objavljene na društvenim mrežama, a na kojima se nalaze smrskani automobili uključujući i Hummer H3.

Nekoliko desetaka osoba još se smatra nestalima nakon blatnih bujica u kojima je poginulo najmanje 17 osoba na jugu Kalifornije, a uništene su brojne kuće i blokirana ključna cestovna čvorišta.

Olujne kiše u ponedjeljak i utorak, prve u deset mjeseci, izazvale su blatne bujice na brdima Montecita i ostalih gradova u okrugu Santa Barbara, sjeverozapadno od Los Angelesa./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte