Hrvatski Medijski Servis
IZ MINUTE U MINUTU

SUPERSKANDALOZNO Sarajevski mediji pronašli još jednog Hrvata koji navija za Hrvatsku!

Screenshot HRT

Među stotinama navijača, Hrvata iz BiH, koji su bodrili hrvatsku nogometnu reprezentaciju na utakmici protiv Nigerije u Rusiji, bio je i Ivan Matešić iz Rame.

U toj činjenici nema ništa osobito zanimljivo. Nitko tog čovjeka ne bi primijetio da nije bošnjačkih medija, a oni, po dobroj staroj praksi, već godinama ne mogu sakriti “čuđenje”, “šokove”, “zgražanje” činjenicom da Hrvati u BiH navijaju za Hrvatsku. Tko zna, možda bi navijali i za BiH kada bi se negdje plasirala i kada bi na utakmicama bilo manje bošnjačko-muslimanske simbolike, piše Dnevnik.ba.

Međutim, bošnjačkoj mjavnosti skandalozno je na dnevnoj bazi mnogo toga, a danas je red došao na Ivana Matešića, inače tužitelja Tužiteljstva BiH. Matešić je na godišnjem odmoru boravio u Rusiji na SP, kao hrvatski navijač, i sa skupinom drugih navijača fotografirao se s Ivom Sanaderom, nepravomoćno osuđivanim za kriminal.

Iako na nogometnoj utakmici Hrvatska – Nigerija u ruskom Kaliningradu nije bio kao tužitelj Tužiteljstva BiH, nego kao Ivan Matešić iz Rame, za vrijeme svog godišnjeg odmora, medije pod kontrolom (bivših?) AID-ovaca nije spriječilo da ga, po automatizmu, “dovedu u vezu s HDZ-om BiH i čelnicima te stranke”.

Jer, fotografija navijača Ivana Matešića s nepravomoćno osuđenim bivšim premijerom RH, Ivom Sanaderom, ustvari, nije sporna – sporan je dres kojeg je Matešić obukao i reprezentacija koju je u Rusiji bodrio kao Hrvat iz BiH, a obavlja posao koji obavlja.

“Šokirano” medijsko Sarajevo ne može “doći sebi” od činjenice da im se Matešić potkrao – Hrvat, zaposlen u državnim institucijama, i to kao tužitelj Tužiteljstva BiH, u hrvatskom dresu. Stvarno skandalozno.

Šteta samo što već niz godina propuštaju baviti se istinskim skandalima, poput onih pravosudnih, u špijunskoj-terorističkoj aferi “Pogorelica”, što im bivši direktori AID-a i oni s američkih crnih listi predaju “sigurnost” po državnim univerzitetima, ali tako je to u samoprozvanom Jeruzalemu, navodi Dnevnik.ba.

Kada bivši direktor AID-a i iranski špijun postane profesor sigurnosti na državnom Univerzitetu, nije ni čudo da se mediji pod njegovom kontrolom i oglašavaju tim policijskim terminima o onima koji se “dovode u vezu s HDZ-om BiH i čelnicima te stranke” misleći tako da će diskreditirati Matešića i osobno i profesionalno./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte