Hrvatski Medijski Servis

SUPERSKANDALOZNO Sarajevski mediji pronašli još jednog Hrvata koji navija za Hrvatsku!

Screenshot HRT

Među stotinama navijača, Hrvata iz BiH, koji su bodrili hrvatsku nogometnu reprezentaciju na utakmici protiv Nigerije u Rusiji, bio je i Ivan Matešić iz Rame.

U toj činjenici nema ništa osobito zanimljivo. Nitko tog čovjeka ne bi primijetio da nije bošnjačkih medija, a oni, po dobroj staroj praksi, već godinama ne mogu sakriti “čuđenje”, “šokove”, “zgražanje” činjenicom da Hrvati u BiH navijaju za Hrvatsku. Tko zna, možda bi navijali i za BiH kada bi se negdje plasirala i kada bi na utakmicama bilo manje bošnjačko-muslimanske simbolike, piše Dnevnik.ba.

Međutim, bošnjačkoj mjavnosti skandalozno je na dnevnoj bazi mnogo toga, a danas je red došao na Ivana Matešića, inače tužitelja Tužiteljstva BiH. Matešić je na godišnjem odmoru boravio u Rusiji na SP, kao hrvatski navijač, i sa skupinom drugih navijača fotografirao se s Ivom Sanaderom, nepravomoćno osuđivanim za kriminal.

Iako na nogometnoj utakmici Hrvatska – Nigerija u ruskom Kaliningradu nije bio kao tužitelj Tužiteljstva BiH, nego kao Ivan Matešić iz Rame, za vrijeme svog godišnjeg odmora, medije pod kontrolom (bivših?) AID-ovaca nije spriječilo da ga, po automatizmu, “dovedu u vezu s HDZ-om BiH i čelnicima te stranke”.

Jer, fotografija navijača Ivana Matešića s nepravomoćno osuđenim bivšim premijerom RH, Ivom Sanaderom, ustvari, nije sporna – sporan je dres kojeg je Matešić obukao i reprezentacija koju je u Rusiji bodrio kao Hrvat iz BiH, a obavlja posao koji obavlja.

“Šokirano” medijsko Sarajevo ne može “doći sebi” od činjenice da im se Matešić potkrao – Hrvat, zaposlen u državnim institucijama, i to kao tužitelj Tužiteljstva BiH, u hrvatskom dresu. Stvarno skandalozno.

Šteta samo što već niz godina propuštaju baviti se istinskim skandalima, poput onih pravosudnih, u špijunskoj-terorističkoj aferi “Pogorelica”, što im bivši direktori AID-a i oni s američkih crnih listi predaju “sigurnost” po državnim univerzitetima, ali tako je to u samoprozvanom Jeruzalemu, navodi Dnevnik.ba.

Kada bivši direktor AID-a i iranski špijun postane profesor sigurnosti na državnom Univerzitetu, nije ni čudo da se mediji pod njegovom kontrolom i oglašavaju tim policijskim terminima o onima koji se “dovode u vezu s HDZ-om BiH i čelnicima te stranke” misleći tako da će diskreditirati Matešića i osobno i profesionalno./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte